Onze TinyTower is een supercompacte (minder dan 30 ) modulaire unit waar op een minimale voetprint een moderne energiezuinige woning is gecreëerd voor starters. De woning wordt in 3 modules volledig gebouwd in de fabriek en op locatie gestapeld.

De begane grond is bedoeld als woonkamer/office, de eerste verdieping keuken/eetkamer en de tweed verdieping de slaapkamer met badkamer. Zowel het dak als de zuidkant van de woning kunnen volledig met zonnepanelen worden bedekt. In de technische ruimte van de woning is plaats voor een huisaccu die de woning s ’avonds van zonnestroom kan voorzien. Hiermee worden de energiekosten tot het minimum beperkt en kan het grootste deel van het jaar de energie zelf worden opgewekt.

De TinyTower is standaard voorzien van driedubbele ramen die niet alleen het energieverbruik ten goede te komen maar ook het omgevingsgeluid tot een minimum reduceren. De TinyTower is met bijna alle gevelafwerkingen af te bouwen en kan hierdoor optimaal worden aangepast aan de omgeving waar hij geplaatst moet worden.

Download prijslijst

  Bezoek ons

  Klaaskamp 3
  8531XE Lemmer
  info@betaalbaarwonen.com

  Stuur ons een bericht met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

   Onze duurzame partners: