De ResortLodge is ontworpen als een samengestelde woning. Hij kan in twee delen volledig in de fabriek gebouwd worden en op locatie koppelen. Natuurlijk is het ook mogelijk de woning op locatie te bouwen mocht de bouwplaats minder toegankelijk zijn.

De woning heeft een ruime vierkante 5,4 meter brede woon- eetkamer. Mocht meer ruimte wenselijk zijn is het relatief eenvoudig deze module te verlengen. Dit kan zowel in de lente richting van de woning maar ook in de breedte zodat er een L-vormige woning ontstaat.   De grote raampartijen en het hogere plafond van de woonkamer geven een bijzonder ruimtelijk effect.  De ResortLodge is bijzonder goed geïsoleerd en kan verwarmt en gekoeld worden met één of twee airco’s. Ook is infrarood plafond verwarming optioneel mogelijk in de slaapkamers en sanitaire ruimtes.

De basisunit van de woning is 4,8 meter breed en biedt ruimte aan de keuken, twee slaapkamers, badkamer en een technische ruimte voor de installaties.

Standaard wordt de woonunit afgewerkt met gemodificeerd hout of onderhoudsvrije geveltegels. De basisunit wordt met stucco afgewerkt of gekleurde onderhoudsarme gekleurde cement gevelbeplating. Uiteraard is optioneel vrijwel elke gevel- en dakafwerking mogelijk.

Vanaf
€141.927
Turn-Key en excl. btw

€44.680 excl. btw
NedPanel Componentenkit

€86.155 excl. btw
NedPanel Componentenkit gemonteerd (wind en waterdicht)

Bezoek ons

Klaaskamp 3
8531XE Lemmer
info@betaalbaarwonen.com

Stuur ons een bericht met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Onze duurzame partners: