De Nano is ons kleinste lid van onze recreatie/Flex woning familie. Hij is slechts 3 meter breed en past in kleine, smalle ruimtes. Ook is de Nano gemakkelijk te vervoeren naar bijna elke locatie in Europa. De Reflex wordt met een complete glaswand aan één of twee zijden van de woning uitgevoerd. Hiermee blendt de woning volledig in een natuurlijke locatie en is ook het uitzicht ongeëvenaard. Het ontbreken van een zichtbare muur geeft het gevoel of je midden in de natuur leeft.

De Nano is, door het NedPenel bouwsysteem eenvoudig te verlengen, te verhogen of breder te maken. Mocht de locatie waar de woning geplaatst worden dit toestaan.

Dit minimalistische vakantiehuis is uiterst energiezuinig en biedt alle comfort die u strikt nodig heeft om van uw verblijf te genieten.

Ook is het relatief eenvoudig de Nano uit te breiden met een extra aangebouwde slaapkamer, garage of werkruimte. Ook kunnen 2 of 3 units aan elkaar gekoppeld worden om flexibele woonunits te creëren. De optionele verandamodule kan worden toegevoegd om de kenmerkende ontwerpstijl van onze woningen te completeren.

Vanaf
€67.950
Turn-Key en excl. btw

€16.500 excl. btw
NedPanel Componentenkit

€39.750 excl. btw
NedPanel Componentenkit gemonteerd (wind en waterdicht)

Woonkamer

Begane grond
Badkamer, keuken en woonkamer

Bezoek ons

Klaaskamp 3
8531XE Lemmer
info@betaalbaarwonen.com

Stuur ons een bericht met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Onze duurzame partners: