De Modulo Plus is een basisunit type Modulo met de afmetingen van 9,60 meter lang en 6 meter breed uitgebouwd met een slaapkamermodule van 3 x 3,6. De Slaapkamermodule kan zowel aan de zijkant naast de ingang van de modulo geplaats worden als in het verlengde van de woonkamer. Natuurlijk kunnen ook beide slaapmodules geplaatst worden. De Modulo kenmerkt zich door een ruime slaapkamer en een comfortabele badkamer die directe toegang heeft vanuit de slaapkamer. Een apart gastentoilet biedt extra privacy.

De ruime L-vormige keuken bevat al de apparatuur die je in een modernwoonhuis zou verwachten. Het Comfort isolatie Pakket is standaard op de Modulo lijn. Dit biedt een RC-waarde die in permanente huisvesting nauwelijks wordt bereikt. Hierdoor vermindert het energieverbruik van verwarming of koeling drastisch. Het optionele zonnepaneelpakket met thuisbatterij maakt van de Modulo een van de meest toekomstbestendige vakantiewoningen in de markt.

De Modulo plus is uitermate geschikt als recreatiewoning of compacte seniorenwoning. De woning voldoet aan het bouwbesluit voor permanente bewoning.

Vanaf
€134.950
Turn-Key en excl. btw

€42.500 excl. btw
NedPanel Componentenkit

€85.755 excl. btw
NedPanel Componentenkit gemonteerd (wind en waterdicht)

Woonkamer

Begane grond
Modulo Plus A

Begane grond
Modulo Plus B

Bezoek ons

Klaaskamp 3
8531XE Lemmer
info@betaalbaarwonen.com

Stuur ons een bericht met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Onze duurzame partners: