De Lodgy is ontworpen om op bescheiden kavels een comfortabele woonruim- te te bieden aan kleine gezinnen. De moderne uitstraling gecombineerd met de uitstekende isolatie waarde maken de Lodgy de ideale toekomstbestendige oplossing als starters-, senioren – of als flexwoning.

De woning voldoet aan het bouwbesluit voor permanente bewoning en kan met het optionele zonnedak voldoende energie opwekken om praktisch geheel zelfvoorzienend te zijn. De Lodgy is standaard voorzien van driedubbele ramen die niet alleen het energie- verbruik ten goede komen maar ook het omgevingsgeluid tot een minimum reduceren. De Lodgy is in diverse aantrekkelijke/passende kleuren en gevelmaterialen af te werken zodat hij passend gekleed kan worden in vrijwel iedere omgeving.

Mocht er meer ruimte gewenst zijn in de woning kan de Lodgy ook in 4,8 meter breedte gebouwd worden. Natuurlijk kan ook de lengte relatief eenvoudig vergroot worden met de modulaire bouwelementen van het NedPanel bouwsysteem.

Optioneel kan een zonnedak worden geïnstalleerd eventueel met een huisbatterij om hoge kosten van de alsmaar stijgende energieprijzen tot het maximum te reduceren.

Download prijslijst

  Bezoek ons

  Klaaskamp 3
  8531XE Lemmer
  info@betaalbaarwonen.com

  Stuur ons een bericht met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

   Onze duurzame partners: