De LodgyOne is speciaal ontwikkeld als compacte woning voor één of twee persoons persoons huishoudingen. Al het comfort wat je in een reguliere woning mag verwachten op een kleine voetprint. De compacte afmetingen maakt het mogelijk om de LodgyOne eenvoudig te plaatsen in een achtertuin of op een gewenste locatie met beperkte ruimte.

Door de standaard bouwbreedte van 4,2 meter en het grote raamoppervlak in de woonkamer/keuken, voelt de woning ruim aan. Zoals al onze woningen is ook de LodgyOne een bijzonder goed geïsoleerde moderne woning die in vele kleuren en gevelmaterialen geleverd kan worden. Hierdoor kan de woning passend afgewerkt worden op iedere locatie.

Mocht er meer ruimte gewenst zijn in de woning kan de LodgyMax ook in 4,8 meter breedte gebouwd worden. Natuurlijk kan de lengte ook relatief eenvoudig verlengd worden met het NedPanel bouwsysteem.

Optioneel kan een zonnedak worden geïnstalleerd eventueel met een huisbatterij om hoge kosten van de alsmaar stijgende energieprijzen tot het maximum te reduceren.

Download prijslijst

  Bezoek ons

  Klaaskamp 3
  8531XE Lemmer
  info@betaalbaarwonen.com

  Stuur ons een bericht met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

   Onze duurzame partners: