De LodgyMax is ontworpen om op bescheiden kavels een comfortabele woon- ruimte te bieden aan kleine gezinnen. De moderne uitstraling gecombineerd met de uitstekende isolatie waarde maken de LodgyMax de ideale toekomstbestendige oplossing als starters-, senioren – of als flexvoning. De woning voldoet aan het bouwbesluit voor permanente bewoning en kan met het optionele zonnedak voldoende energie opwekken om praktisch geheel zelfvoorzienend te zijn.

De LodgyMax is standaard voorzien van driedubbele ramen die niet alleen het energieverbruik ten goede te komen maar ook het om- gevingsgeluid tot een minimum reduceren. De LodgyMax is met bijna alle gevelafwerkingen af te bouwen en kan hierdoor optimaal worden aangepast aan de omgeving waar hij geplaatst moet worden.

De LodgyMax heeft een standaard breedte van 4,2 meter en is standaard voorzien van een plat dak. Echter een optioneel zadeldak zoals in de tekeningen zijn afgebeeld behoort ook tot de mogelijkheid. De LodgyMax is standaard voorzien van een extra slaapkamer zodat de woning geschikt is voor 6 personen.

Mocht er meer ruimte gewenst zijn in de woning kan de LodgyMax ook in 4,8 meter breedte gebouwd worden. Natuurlijk kan de lengte ook relatief eenvoudig verlengd worden met het NedPanel bouwsysteem.

Download prijslijst

  Bezoek ons

  Klaaskamp 3
  8531XE Lemmer
  info@betaalbaarwonen.com

  Stuur ons een bericht met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

   Onze duurzame partners: