De HuntersLodge is ontworpen om in twee delen volledig in de fabriek te bouwen en op locatie te koppelen.

Er kunnen verschillende dakvormen geleverd worden. Een zadeldak is standaard maar een plat dak of een combinatie van beide is ook mogelijk. De HuntersLodge is bijzonder goed geïsoleerd en kan verwarmt en gekoeld worden met twee kleine airco’s. Ook is infrarood plafond verwarming optioneel mogelijk.

De lay-out van de woning is, door het NedPenel bouwsysteem eenvoudig te verlengen, te verhogen of breder te maken. Ook kunnen de beide helften verschillende breedtes hebben zodat bijvoorbeeld de woonkamer meer ruimte krijgt. Het is zelfs mogelijk om de woning te stapelen op eenzelfde unit met plat dak. Mocht de locatie waar de unit geplaatst worden dit toestaan.  Natuurlijk kan kunnen er ook verschillende modules gekoppeld worden aan de woning zoals werk/praktijkruimtes een garage of opslagruimte.

De HunterLodge leent zich ook bij uitstek als groeiwoning omdat in de basis unit de woonkamer/keuken en bad- en slaapkamer gesitueerd zijn. Mocht er in een latere levensfase behoefte zijn extra slaapkamers te plaatsen is door het modulaire installatiesysteem het relatief eenvoudig de woning uit te breiden.

Standaard wordt de HuntersLodge opgeleverd met een metalen gevel- en dakafwerking om het onderhoud tot het minimum te beperken. Maar natuurlijk is vrijwel elke gevel- en dakafwerking mogelijk.

Vanaf
€263.460
Turn-Key en excl. btw

€74.190 excl. btw
NedPanel Componentenkit

€169.425 excl. btw
NedPanel Componentenkit gemonteerd (wind en waterdicht)

Bezoek ons

Klaaskamp 3
8531XE Lemmer
info@betaalbaarwonen.com

Stuur ons een bericht met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Onze duurzame partners: