De Coupé is het antwoord van BetaalbaarWonen BV om een paneeltje bij te dragen om wonen voor starters betaalbaar te maken. De Coupé is een super hippe verschijning die in vele kleuren en diverse gevelmaterialen geleverd kan worden. Hierdoor kan de coupé passend gekleed worden voor iedere locatie.

Onder het moderne jasje schuilt ook een top atleet als het om de constructie en energie prestaties gaat. De woning is gebouwd met het revolutionaire nieuwe bouwsysteem wat in samenwerking met NedPanel BV is ontwikkeld om betaalbare moderne energiezuinige woningen te bouwen. Dit nieuwe modulaire bouwsysteem maakt het mogelijk om de woning in combinatie met het zonnedak vrijwel energie neutraal te maken.

De modulariteit van het bouwsysteem maakt het relatief eenvoudig de woning te verlengen mocht er meer ruimte gewenst zijn. Zowel de woonkamer kan verlengd worden maar ook de badkamer. Mocht de voorkeur zijn om de woning gelijkvloers te maken, kan de slaapkamer in het verlengde van de badkamer gebouwd worden. Kortom bijna alles is mogelijk zolang het binnen de bouwnormen van het systeem vallen.

Download prijslijst

  Bezoek deze woning op het DemoParkNL in Almere.

  Daniel Goedkoopstraat 30
  1349 GJ Almere Oosterwold

  Woonkamer

  Badkamer

  Begane grond
  Badkamer, keuken en woonkamer

  Eerste verdieping
  Slaapvide 1,10m hoogte

  Bezoek ons

  Klaaskamp 3
  8531XE Lemmer
  info@betaalbaarwonen.com

  Stuur ons een bericht met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

   Onze duurzame partners: