De BlackBox is een modulaire woning die in twee delen gemonteerd wordt. In de basis unit op de begane grond is de woonkamer, keuken en de badkamer geplaatst. In de verdiepingsunit bevindt zich de slaapkamer. De vide boven de woonkamer kan eventueel ook als tweede slaapkamer worden ingericht.

De BlackBox deelt hetzelfde platform met de TinyBarney en Tilty. Deze modellen hebben alleen een andere dakvorm. De BlackBox biedt Hoogwaardige leefomstandigheden in een zeer compacte vorm.  Hij is Ideaal als starterswoning of tijdelijk appartement voor stedelijke projecten met zeer beperkte ruimte. De BlackBox weegt veel minder dan een traditioneel gebouwd (stenen) huis. Hierdoor kan de fundering ook veel eenvoudiger worden uitgevoerd. Door de hoge isolatiewaarde van het NedPanel bouwsysteem en de standaard driedubbele beglazing is voor het verwarmen of te koelen van de unit zeer weinig energie nodig. De BlackBox is volledig elektrisch en verwarmd met een energiezuinige splitairco unit met warmtepomp.

Het optionele PVdak in combinatie met een thuisaccu reduceert het elektriciteitsverbruik van het net tot het maximum.

De modulariteit van het bouwsysteem maakt het relatief eenvoudig de woning te verlengen mocht er meer ruimte gewenst zijn. Zowel de woonkamer kan verlengd worden maar ook de badkamer. Ook is het mogelijk de woning breder te bouwen. Hij kan in 4,8m en 5,4m breedte worden gebouwd. De woningen kunnen eenvoudig worden gekoppeld voor stedelijke projecten.

Download prijslijst

  Woonkamer

  Badkamer

  Begane grond
  Badkamer, keuken en woonkamer

  Eerste verdieping
  Slaapvide 1,10m hoogte

  Bezoek ons

  Klaaskamp 3
  8531XE Lemmer
  info@betaalbaarwonen.com

  Stuur ons een bericht met uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

   Onze duurzame partners: